مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
آش جو برای سفره افطار
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم براي 10 تا 12 نفر :
جو پوست گرفته |
۲۵۰ گرم |
سبزي آش |
۱/۵ كيلو |
نخود و لوبيا و عدس |
به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم |
برنج |
يك استكان معادل ۱۰۰ گرم |
پياز سرخ كرده |
۴ تا ۵ قاشق سوپخوري |
كشك ساييده ي غليظ |
۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر ) |
نمك و فلفل |
به مقدار كافي |
زردچوبه |
۱ قاشق غذاخوري |
طرز تهيه :
مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .
منبع : banoo1